Aanmelden inspiratiemarkt Weert en Tegelen

Uitnodiging PSW inspiratiemarkt en vacature-café!!

 

Woensdag 14 maart 15.00 tot 18.30 uur – Creatief Centrum, Graafschap Hornelaan 88 in Weert
Vrijdag 16 maart 15.00 tot 18.30 uur – AC Tegelen, Wilhelminaplein 87 in Tegelen

 

Je kunt op elk willekeurig tijdstip binnenlopen of je aanmelden voor een leerzame workshop. De koffie, thee en eigengemaakt lekkers staan klaar. Het wordt niet alleen een gezellige middag, je loopt met nieuwe inzichten weer naar buiten! Profiteer van de inspiratiemarkt en leuke activiteiten met cliënten en medewerkers. Ook is er een vacaturecafé. Wie weet, match jij wel met PSW!

 

Workshops 14 maart in Weert 

 

16.00 – 16.45u Dymphy Engels over LVB+: Van steeds weer falen naar succes. We begeleiden een groot aantal jongeren met een lichte verstandelijke beperking en een bijkomende problematiek. Dat vraagt om een andere aanpak.

 

17.15 – 18.00u Angela van Kruisbergen over Creatief denken: Innovatie en nieuwe zorgoplossingen vragen om creativiteit. Leer de ‘platgetreden’ paden te verlaten en kom tot verassende ontdekkingen.

 

AUB voor workshops aanmelden via dit: aanmeldformulier

 

Workshop 16 maart in Tegelen (VOL)

Helaas, je bent net te laat. Vanwege de grote interesse is het niet meer mogelijk je aan te melden voor de workshops in Tegelen. 

 

16.00 – 16.45u Bregje Verdam over eigen regie: Of je worst lust…. of toch liever kaas? Eigen regie betekent zelf bepalen op welke wijze je je leven inricht en hoe je daarbij geholpen wil worden. Welke rol pak je hierin als begeleider?

 

17.15 – 18.00u Peggy van de Ven over Autisme “Mijn hoofd is te vol”. We horen dit bijna dagelijks. Brainblocks laat het verschil zien tussen een hoofd met en zonder autisme. Het helpt duidelijk te maken wat er gebeurt en hoe er weer rust kan komen.

 

U bent van harte welkom!

 

Bekijk hier de flyer WZW 2018 Weert en Tegelen

 

Voor vragen kunt u terecht bij Anouschka Bänziger: a.banziger@psw.nl