Meeloopstage in Echt-Susteren en Maasgouw

Uitnodiging meeloopstage Echt-Susteren en Maasgouw

 

PSW biedt zorg en ondersteuning aan kinderen en volwassenen bij wonen, werken, dagbesteding, onderwijs en vrije tijd. Dat doen we al ruim 60 jaar. Een van de pijlers is de lokale verankering. Ook in de regio Echt-Susteren en Maasgouw wonen veel cliënten met een (verstandelijke) beperking die rekenen op onze ondersteuning. Graag nodigen we u uit voor een meeloopstage bij de verschillende PSW voorzieningen bij u in de buurt.

Dinsdag 13 maart 2018

9.00 uur verzamelen bij Ontwikkelingsgroep in de Brede School Toermalijn, Neutrale Hoek 4 in Maasbracht

9.00 – 10.00 uur Ontmoeting met PSW Junior

10.00-11.30 wandeling naar De Spil en AC Maasbracht. Presentatie Dagbesteding en PSW Werk voor volwassenen

11.30 -12.30 korte rit naar WBC Echt aan Heerweg 38 in Echt. Presentatie Wonen en PSW Thuis.

12.30 uur Samen afsluiten en napraten met een lunch

 

Door deze meeloopstage willen we u een goed beeld geven van onze cliënten, hun behoefte aan zorg en de manier waarop PSW werkt. We willen onze kennis, expertise en ervaring nadrukkelijk inzetten als partner van de gemeenten en andere maatschappelijke organisaties. Samen kunnen we werken aan een optimale kwaliteit van leven van burgers met een verstandelijke beperking. We staan open voor ideeën en initiatieven en zoeken steeds naar (nieuwe) mogelijkheden voor lokale samenwerking. We hopen u dan ook op 14 maart te mogen begroeten!

 

Voor meer informatie en aanmelden, kunt u terecht bij John Jacobs: j.jacobs@psw.nl