Eerste PSW kennismarkt voor cliënten

PSW organiseert op zaterdag 23 maart 2019 de eerste kennismarkt voor cliënten (met een licht verstandelijke beperking). Het wordt een gezellige dag met o.a. informatie over gezond eten en drinken, techniek en gadgets, sport en beweging en informatie over sex, liefde en vriendschap. Bovendien is er een oudercafé waar ouders/verwanten elkaar kunnen ontmoeten. Ook zijn er een aantal workshops over gamen, sociale media, drank&drugs en opkomen voor jezelf.

 

De uitnodigingen zijn inmiddels verstuurd en de aanmeldingen lopen binnen. Als je vragen hebt, kun je terecht bij je begeleider of teamleider.

Er zijn nog enkele plekken voor geïnteresseerden. KLIK HIER om je aan te melden

 

Aandachtspunten:

* Het is mogelijk om als begeleider samen met een cliënt naar de kennismarkt te komen.

* Er kan niet vooraf worden aangemeld voor een specifieke workshop. Tijdens de kennismarkt hangen er kaartjes van de workshops aan kapstokken, zodat de bezoekers kunnen kiezen waar ze heen willen door een kaartje te pakken. Zijn de kaartjes op dan is er geen plaats meer bij die workshop.

* Er wordt tussen het station Roermond en het Centraal Bureau met pendelbussen gereden om cliënten te halen/brengen. Wil je meerijden, dan moet dit moet worden aangegeven bij de aanmelding. Of stuur een mail naar B.steeghs@psw.
* Inhoud kennismarkt: 4 soorten workshops. Een maatjeswand, waarbij cliënten contactgegevens kunnen uitwisselen om meer sociale contacten op te doen. Hoekje voor vragen over seks/relaties/vriendschap. Aantal plekjes waar dingen te zien en vooral ook te doen zijn betreffende een gezonde levensstijl, Tech-it, IOC, sport en beweging, samen een spelletje doen, etc.
* Het oudercafé is voor ouders van cliënten die daar samen in contact kunnen komen, een kopje koffie kunnen drinken en met workshop leiders kunnen spreken. Het is NIET de bedoeling dat cliënten andere mensen meenemen naar de kennismarkt behalve ouders (of begeleiding). En voor de volledigheid: de ouders zijn welkom in het oudercafé maar niet bij de workshops, deze zijn gericht op de cliënten.