Nicole Slangen, pb’er bij WBC Melick, over GoodHabitz

In 2017 heb ik voor het eerst een e-learning van GoodHabitz gedaan, volgens mij was dit ‘Beïnvloeden’ maar het kan ook ‘Gewoon goed Nederlands’ zijn geweest, die toen verplicht was.

Ik heb inmiddels behoorlijk wat trainingen gedaan, waar ik veel van geleerd heb. Sommige modules waren geheel nieuw voor mij. Anderen hielpen juist weer om weggezakte informatie op te halen of reeds aanwezige kennis aan te vullen.

 

Ik vind het fijn als ik informatie kan vinden, waar op dat moment mijn interesse naar uit gaat. GoodHabitz biedt erg veel onderwerpen, dus meestal kan ik wel vinden wat ik zoek. Ik waardeer het dat je een module altijd als naslagwerk kunt gebruiken, nadat je hem hebt afgerond.

 

Ook vind ik het prettig om informatie op te doen over vragen die ik heb, op verschillende vlakken.

Als ik informatie vergaard heb, geeft dit een aanvulling op mijn ervaringen en vaardigheden, wat mij weer kundiger maakt in mijn handelen. Informatie maakt mij ook bewuster van mijn handelen: waarom doe ik de dingen die ik doe en kan dit ook anders? Denken in mogelijkheden is wel wat bij mij past. De GoodHabitz modules hebben mij ervoor gezorgd dat ik mij beter heb kunnen ontwikkelen.

 

De nieuwe opzet van de modules vind ik erg fijn. Je kunt zelf de volgorde kiezen waarin je de onderwerpen volgt. Binnen die onderwerpen kun je ook nog kiezen welke deelonderwerpen voor jou interessant zijn, zodat je bewust een keuze kunt maken in de te leren informatie. Ook de afwisseling tussen tekst, bewegende beelden en de humor die erin verwerkt is maakt het leuk om te doen.

 

Tegen mijn PSW collega’s zou ik willen zeggen:

Bekijk de catalogus in Mijn Leerportaal en kijk of er een e-learning tussen zit die je nieuwsgierig maakt. Klik hem aan en laat je verrassen!!! Gun het jezelf.

Nicole Slangen, persoonlijk begeleider bij PSW Wonen is heel enthousiast over e-learning.