Ga naar de inhoud

Kwaliteitssysteem van PSW

Wie kwaliteitssysteem zegt, denkt aan protocollen, standaarden, meetinstrumenten en beleidsplannen. Allemaal waar, maar het kwaliteitssysteem van PSW draait om zoveel meer. Ook reflectie, cliëntvertrouwenspersoon, eigenaarschap, de lerende organisatie horen erbij en nog veel meer. Al die verschillende onderdelen en elementen houden verband met elkaar. Samen vormen ze één geheel.

 

Het kwaliteitssysteem hebben we vastgelegd in een getekende mindmap. De tekening is onze leidraad. De verschillende onderdelen houden verband met elkaar, maar volgen ook ieder apart een pdca cyclus. Zo wordt de zorg geborgd met de focus op kwaliteit van bestaan van onze cliënten. Omdat we graag willen laten zien wat kwaliteit voor PSW inhoudt, hebben we een aparte pagina op deze site gemaakt.

 

Bekijk de tekening hier: psw.nl/over-psw/kwaliteitssysteem

 

 

Achter de tekening worden de komende tijd verschillende ‘beelden van kwaliteit’ geplaatst.  Door op de rondjes te klikken, verschijnen foto’s, verhalen, video’s en vlogs. Daarmee zal de tekening een representatief beeld opleveren van hoe PSW dagelijks werkt aan kwaliteit.