Seksuele gezondheid. Hoe maak je dit bespreekbaar?

Lezing deBlikOpeners 

 

Ieder mens is uniek, heeft een eigen kracht en voert zelf de regie over zijn/haar leven. Daar horen Relaties, Intimiteit en Seksualiteit bij. Vaak is er nog handelingsverlegenheid als het gaat om het begeleiden en ondersteunen van cliënten bij dergelijke onderwerpen. Tijd dat we daar verandering in brengen!

 

Datum: dinsdag 29 oktober 2019
Tijd: inloop 18.30 uur, start 19.00 uur, einde 22.00 uur

Locatie: De Bombardon, Sint Antoniusstraat 2 in Heythuysen

Interesse: Meld je hier aan! 

 

 

Christel van der Horst (docent) en Jeroen Hindriks (seksuoloog) zijn deBlikOpeners. Beiden al jaren werkzaam binnen de gehandicaptenzorg en gespecialiseerd op het gebied van Relaties, Intimiteit en Seksualiteit (RIS) en Preventie Seksueel Misbruik.

 

Doel van de thema-avond is bekendheid geven aan seksuele gezondheid en alertheid creëren. Christel en Jeroen geven inzicht en concrete, praktische handvatten hoe we gezonde Relaties, Intimiteit en Seksualiteit (RIS) kunt ondersteunen bij cliënten en hoe seksueel misbruik teruggedrongen of voorkomen kan worden. Ze openen en verruimen onze blik en zorgen ervoor dat we ons bewust worden van het belang van deze onderwerpen. Hierdoor kunnen we cliënten beter begeleiden en krijgen cliënten de kans om een gezonde beleving te ontwikkelen en te houden op het gebied van Relaties, Intimiteit en Seksualiteit.

 

Download hier de uitnodiging