Aantrekkelijkste Werkgever Midden-Limburg

Tijdens het Partner Event van Meet the Youngsters zijn de winnaars van de verkiezing Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg bekend gemaakt.

Helaas ging de grote Limburgse prijs aan PSW voorbij. We willen Logistiek bedrijf KLG Europe dan ook feliciteren met hun winst in de categorie ‘groot bedrijf’ en ingenieursbureau Volantis in categorie ‘MKB’.

 

 

Maar……we zijn wel Regiowinnaar Midden-Limburg!

 

Om de regionale bedrijven onder jongeren te promoten, is er voor de vijfde keer de verkiezing ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg’ georganiseerd. Middels de verkiezing presenteren bedrijven zich aan studerend Limburg en hun omgeving. De deelnemende bedrijven, een record aantal van 135, zijn sinds de start, 19 augustus, fanatiek aan de slag gegaan om te laten zien dat zij de titel ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2019/2020’ verdienen. Door actief campagne te voeren worden medewerkers, klanten en studenten geënthousiasmeerd om hun stem uit te brengen. Op de website www.aantrekkelijkstewerkgever.nl werden alle deelnemende bedrijven gepresenteerd en

konden mensen hun stem uitbrengen of een peptalk plaatsen. Dit jaar zijn er een record aantal van meer dan 8000 stemmen uitgebracht. Vanuit de deelnemende bedrijven is er veel energie in de campagnes gestoken, waarmee ze zich goed geprofileerd hebben bij jong talent.

 

Tijdens het drukbezochte Partner Event van Meet the Youngsters, met onder andere gedeputeerde Joost van den Akker van de provincie Limburg, zijn de winnaarsop feestelijke wijze bekend gemaakt! Voor deze verkiezing wordt onderscheid gemaakt tussen MKB en Groot bedrijf.

 

De regiowinnaars zien er als volgt uit:

Categorie Groot Bedrijf:

Provincie Winnaar/ Regio Noord: KLG Europe

Regio Midden: PSW

Regio Zuid: MeanderGroep

 

Regiowinnaars categorie MKB:

Provincie Winnaar/Regio Noord: Volantis

Regio Midden: Verkoelen Dakspecialisten Weert

Regio Zuid: Tobas Jeugdhulp

 

De verkiezing wordt georganiseerd door Meet the Youngsters in samenwerking met de Limburgse Werkgevers Vereniging, MKB Limburg, Economische Samenwerking Zuid-Limburg, Keyport2020 en de Limburgse Land en Tuinbouwbond.

Iedereen die op PSW heeft gestemd: heel erg bedankt!