Ga naar de inhoud

Medewerkers Tevredenheids Onderzoek

Overzicht resultaat medewerkers tevredenheidsonderzoek 2019 (Effectory)

 

 

Voor medewerkers is zelf invloed uitoefenen op de werkuren een belangrijk thema. Daarom heeft PSW “Samen aan Tafel” ontwikkeld. Hiermee kunnen we op een eenvoudige manier de roosterplanning maken, cyclisch roosteren op zorgvraag en een ideaal rooster maken voor zowel cliënt, als medewerkers als het team. Deze manier van werken geeft medewerkers meer eigen regie en zeggenschapZo’n 70% tot 80% is planbare zorg. De rest is onplanbaar, zoals ziekenhuisbezoek, multidisciplinair overleg, incidenten en vakanties. Het team gaat dit samen oppakken. Want daar draait het om: met elkaar het gesprek voeren over hoe het rooster eruit moet zien. Waar zitten de problemen, waar zit ruimte en wie kan wat oppakken? En achteraf samen bekijken wat er beter kan voor de volgende keer. Want bij iedere veranderende zorgvraag of bij een nieuwe medewerker kan het zijn dat je dit proces (gedeeltelijk) opnieuw doorloopt.