Ga naar de inhoud

Open dagen nieuwe woonbegeleidingscentra

Woonbegeleidingscentrum Korenhuys Sevenum feestelijk geopend

Met een feestelijke openingsbijeenkomst en een zeer druk bezochte open dag is woonbegeleidingscentrum Korenhuys in Sevenum officieel geopend. Bewoonster Roos verrichtte vrijdag 9 september samen met burgemeester Ryan Palmen van gemeente Horst aan de Maas de openingshandeling. Aansluitend gaven bewoners Loïs en Eric een rondleiding en was er een gezellig samenzijn. Na de afterparty moesten de bewoners en medewerkers de dag erna flink aan de bak: naar schatting 500 bezoekers bezochten de open dag! Een zeer gezellig en geslaagd weekend in Sevenum dus.

 

      

 

Woonbegeleidingscentrum Parklaan in Reuver hield in juni 2022 de open dag die bij de opening in 2021 vanwege Corona niet mogelijk was. Behalve familie, vrienden en bekenden kwamen er veel mensen uit de buurt en omgeving. Een druk bezochte, super geslaagde, leuke open dag!