Ga naar de inhoud

Start Participatie Collectief Noord-Limburg      

Start Participatie Collectief Noord-Limburg      

PSW Werk, Rendiz en Qwyl Coaching hebben samen in Noord-Limburg hun krachten gebundeld onder de naam Het Participatie Collectief. In Het Participatie Collectief staan arbeidsmatige groepsactiviteiten centraal met als doel doorstroom naar een betaalde baan. Mensen met een ondersteuningsbehoefte en arbeidspotentieel werken daarbij onder begeleiding in een zo regulier mogelijke werkomgeving en kunnen aan de slag in verschillende branches. De deelnemer werkt aan zijn/haar dagritme, structuur en sociaal netwerk, doet werknemers- en vakvaardigheden op én ontdekt zijn/haar interesses. Samen streven we naar een betaalde baan voor iedereen.

Alle Noord-Limburgse gemeenten zijn middels een presentatie bij Abdij Ulingsheide in Venlo geïnformeerd over Het Participatie Collectief. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking waar we hopelijk veel deelnemers mogen begeleiden naar een nieuwe toekomst met een passende betaalde baan.

Voor meer informatie kunt u terecht bij een van de samenwerkende partners:
pswwerk@psw.nl – pswwerk.nl
info@rendiz.nl – Rendiz.nl
info@qwylcoaching.nl – qwylcoaching.nl