Ga naar de inhoud

Kennismaken met PSW

Heb je een specifieke vraag voor PSW Thuis (ondersteund Wonen), PSW Werk (begeleid werken) of PSW Junior (kinder- en jeugdzorg)?
Klik dan bij de kop ‘ons aanbod‘ op de gewenste sector (bijv Junior als het over kinderen gaat) en vind daar rechtstreekse contactinformatie van de regioleiders die aanspreekpunt zijn in jouw gemeente/regio. Dat zijn de mensen die precies weten wat er in jouw omgeving mogelijk is.

 

Voor vragen over Wonen en Dagbesteding en alle andere vragen of opmerkingen, kun je rechtstreeks en vrijblijvend contact opnemen met het Centraal Bureau. Zij kunnen je direct doorverwijzen naar de juiste persoon en zijn op werkdagen te bereiken tussen 08:30 uur en 17:00 uur.

 

PSW Centraal Bureau

Charles de Gaullestraat 21

6049 HB Herten

 

Postbus 420

6040 AK Roermond

 

T: 0475 474400

E: info@psw.nl

 

Factuur-adres:
Facturen svp digitaal indienen als PDF (of PDF+XML).
Vermelden van contactpersoon en kostenplaats is noodzakelijk!

Mail naar: facturen@psw.nl

PSW in jouw regio (adresgegevens)

We hebben verschillende locaties in Limburg. Voer bij ‘Uw locatie’ je postcode in en selecteer bij ‘zoekradius’ in welke omtrek je wil zoeken.
Evt. kun je ook bij ‘Type vestiging’ specifieker kiezen wat je zoekt. Je kunt evt. ook aangeven hoeveel resultaten je wil zien. Klik daarna op ‘zoek’! In het kaartje vind je nu het aanbod in jouw buurt. Wanneer je op een markering klikt zie je de bijbehorende adresgegevens.

      Neem contact met mij op

      PSW Bedrijfs contactformulier
      Aanhef