Voel je vrij, sta stevig - PSW Algemeen Werken bij PSW
Voel je vrij, sta stevig
psw.nl

PSW, de werkgever voor jou!

Wil jij een uitdagende baan waarin je ruimte hebt voor eigen initiatief en inbreng, binnen een stabiele organisatie en betrokken team? Bij PSW zoeken we met regelmaat nieuwe medewerkers.

Wat doen wij?

Al ruim 65 jaar zet PSW zich in voor kinderen en volwassenen met een (verstandelijke) beperking of ondersteuningsvraag. We werken met circa 1100 medewerkers vanuit verschillende locaties in Noord- en Midden-Limburg en regio Sittard-Geleen. PSW ondersteunt kinderen en volwassenen die begeleiding nodig hebben bij wonen, werken, dagbesteding, onderwijs en vrije tijd.

Wat is onze visie?

Ieder mens is uniek. Dat betekent dat onze medewerkers elke dag opnieuw met andere uitdagingen, dromen en talenten te maken hebben. Het zit in het bloed van iedere PSW medewerker om vanuit die ene bijzondere cliënt te denken en ook te handelen.

Wat kan jij doen?

Medewerkers krijgen de vrijheid om richting en inhoud te geven aan het leven van de cliënten én aan hun eigen loopbaan. PSW gelooft in medewerkers, ziet hun talenten, stimuleert persoonlijke ontwikkeling en biedt een stevige, betrouwbare basis.

Waar wacht je nog op?

Bekijk vacatures
Copyright © 2022PSW