Begeleid wonen

Geslaagde broers- en zussendag woonbegeleidingscentrum PSW Spoorlaan Noord

vrijdag 18 oktober 2024
“Al ging Kees zelf na drie kwartier naar Max Verstappen kijken, mijn broer en ik vonden de broers- en zussendag in het woonbegeleidingscentrum superleuk opgezet. Bewoners en begeleiding hadden leuk versierd en heerlijk gebakken. Ik heb veel broers en zussen gezien en er hing een gezellige sfeer. Je voelde dat de bewoners het zelf ook belangrijk vonden en trots waren dat er een broer of zus kwam.
De wensboom van de bewoners vond ik een erg leuk initiatief. Een van hen vroeg om een airfryer, ik had er een staan. Hij staat al op het woonbegeleidingscentrum. Andere broers en zussen hebben zich aangemeld om eens te koken of ergens anders bij te helpen. Zelf heb ik met een andere zus de afspraak kunnen maken dat ik haar broer meeneem als ik met Kees naar stad ga. Zij nam Kees al vaker mee als zij bij haar broer op bezoek was. Het is fijn als je dat persoonlijk kunt vragen.
Mijn broer en ik vonden de broers- en zussendag een goed initiatief en een geslaagde dag. En ik vind het een compliment waard dat ze dit in de drukte van alledag geregeld hebben. Het was de reis zeker waard.”
Karin Hens, zus van Kees die in woonbegeleidingscentrum PSW Spoorlaan Noord in Roermond woont.

Contact opnemen

Heb je een vraag? Of ben je op zoek naar advies of informatie? Onze medewerkers staan klaar en helpen je graag.

Bel ons
Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer:
0475 – 474400

Mail ons
info@psw.nl